Заруддянська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
03 Травня 2024 р

Новий рік – це гарне свято, снігу випало багато. Миколай усівсь на віз, подарунки нам привіз.

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду зимові канікули. Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. У переддень Нового року  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням нашої гімназії потрібно було підготувати вірші, заспівати пісню, засіяти усіх хто є в залі і просто весело провести час.

 

Це свято подарувало море позитиву, безліч дитячих посмішок та гарний настрій. Відгомін цього свята зігріватиме теплом та світлом серця наших учнів увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива і надію на щасливе майбутнє. А подбали про свято всі: директор гімназії, вчителі, батьки учнів та аніматор Оксана Петрівна. Свято закінчилося , але розпочнуться зимові канікули!
Всіх працівників гімназії та колектив учнів з Новим роком привітала Маслей Надія Іванівна, учитель української мови та літератури.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *